Monday, November 9, 2009

Executive Information Officer

assalamualaikum....

hehe...lame gile ak x update blog nie...bukan x dok kesempatan tp malas kot...malas sokmo...hehe..
so far aku syukur sgt sebab ak berjaya dalam interview ari tu...interview untuk eio (executive information officer). jawatan ni memanglah kontrak tp under kerajaan negeri.kontrak dari stahun ke stahun...ala...jawatan lame kat krim dulu pun ak kontrak gak...sebab tu ak amek jawatan ni sebab under kerajaan...gaji pun lagi bagus dan ak rasa gaji baru ni memang cukup sgt untuk ak bernafas hidup d terengganu nie.siap bleh simpan n bg bnyk sket kat mak ayah aku....ak ditempatkan kat sk permaisuri pada awalnye...tp alhamdulillah ak dapat ke pindah ke sk kuala berang...x jauh pun dari umah aku dalam 30 minit jer...kalau setiu kat 1 jam setengah gak ah...ari ni first day aku kat skkb ni...dari ak jejak kaki ke sekolah ni sampai ke saat ni ak rasa skolah ni best...sebab cikgu2 n staff dier baik2 jer...kelakar pun yer gak.akak2 staff tu selalu jer masak bagi cikgu2 makan...sebab ak duk bilik guru ak pun bleh lah makan sekali...hehe...ak harap guru besar dier pun ok sebab ak pun blom jumpa ag guru besar skolah nie...dier cuti...minggu depan baru masuk.ak rasa ak suka ngan tugas baru aku ni....sebab duk kat sekolah...yer lah nak jd cikgu x kesampaian...jadi eio duk kat sekolah pun jadilah...tgk gelagat budak2 ni best ah...ingt ak sekolah2 rendah dulu...hehe...k lah....sampai sini dulu ek...nanti ak sambung lagi....ttttttaaaaattttaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

3 comments:

Munirah Abd said...

besnya waniiiiiiiiii

kat selangor ada x??

syhazwa said...

x de kot kak mun...tp yg schoolnet ade kan semua negeri...tp dier x carum kwsp rasenye...tp kalau project ebook ni berjaya semua negeri akan apply nanti....

kak munie said...

wah...epi dgr adik wani kite ni epi ngan keje baru..alhamdulillah...gud luck k..tak yah da pk2 coding..kak muni pun nak gak keje mcm tu..haih..sabo je la ni..heheh